Το Web site σας, είναι η εικόνα της επιχείρησης σας στο Internet, οπότε παρουσιάζοντας αποτελεσματικά την εικόνα σας βάζετε υψηλότερα τον πήχη στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στο Internet υπάρχει ένα ρητό: Content is the king και έχει μεγάλη βάση, μιας και με το εύχρηστο και καλοσχεδιασμένο Web site, η ποιότητα των πληροφοριών κάνει ένα Web site να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο στους επισκέπτες.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (αγγλικά: web hosting) είναι ένα μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα συνεχώς αναρτημένη στο Διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνονται με το κόστος του ανάλογου εξοπλισμού (π.χ. εξυπηρετητές) ή την ανάγκη εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού εξωτερικών συνδέσεων και εύρους σύνδεσης (bandwidth).

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα από τα βασικότερα εργαλεία για τη διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας σας και κατ’επέκταση την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Η ενεργή παρουσία σας σε αυτά, δηλώνει ότι ακολουθείτε την τάση της εποχής, ότι ενδιαφέρεστε για τους πελάτες σας και τις απόψεις τους και ότι συμμετέχετε σε έναν ανοικτό διάλογο με τους καταναλωτές σας.

Web Design

Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλή υπόθεση. Μια ιστοσελίδα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια επιχείρηση.

Η επιτυχημένη δημιουργία Web site στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κατασκευή της ιστοσελίδας (Web Development – Web Design – Content – SEO), στις νέες τεχνολογίες που θα αξιοποιηθούν και η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Ο σωστός σχεδιασμός ενός ιστοτόπου θα προσφέρει εύκολη και άνετη πλοήγηση στους επισκέπτες σας μιάς και εμείς στην WorldofWeb υιοθετώντας την τεχνική του Responsive Design, εγγυόμαστε την 100% σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, PC, Laptop, Tablets αλλά και Smartphones.

 

ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

StartUp

9.95€ / μήνα

10 GB

Κίνηση Δεδομένων : Απεριόριστη

Αριθμός Domain : 1

Email Accounts : 2

FTP Accounts : 1

Databases : 1

GrowBig

17.95€ / μήνα

20 GB

Κίνηση Δεδομένων : Απεριόριστη

Αριθμός Domain : 5

Email Accounts : 5

FTP Accounts : 5

Databases : 5

GoGeek

29.95€ / μήνα

30 GB

Κίνηση Δεδομένων : Απεριόριστη

Αριθμός Domain : Απεριόριστα

Email Accounts : Απεριόριστα

FTP Accounts : Απεριόριστα

Databases : Απεριόριστες

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα από τα βασικότερα εργαλεία για τη διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας σας και κατ’επέκταση την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας

Μέσω των κοινωνικών δικτύων μπορείτε να στοχεύσετε πιο εύκολα το κοινό (target group) της εταιρείας σας, να επιλέξετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή ενδιαφέροντα) ούτως ώστε να διαχειρίζεστε καλύτερα τις διαφημιστικές σας καμπάνιες , να αξιοποιείτε στο μέγιστο τα χρήματα που επενδύσατε στην online διαφήμισή σας και να αυξήσετε τα κέρδη και τις πωλήσεις.

Η ενεργή παρουσία σας σε αυτά, δηλώνει ότι ακολουθείτε την τάση της εποχής, ότι ενδιαφέρεστε για τους πελάτες σας και τις απόψεις τους και ότι συμμετέχετε σε έναν ανοικτό διάλογο με τους καταναλωτές σας.

Ένα Κοινωνικό Δίκτυο με τη σωστή χρήση των social media καθιστάται ώς ένα δυνατό εργαλείο εξυπηρέτης πελατών που μετατρέπει τους δυνητικούς πελάτες σε πραγματικούς με ελάχιστο budget και μέσω αυτού η επιχείρηση σας αποκτάει την πιο αποτελεσματική προβολή στο διαδίκτυο.